Fakturering av vassavgift

Publisert på

Vassavgift 2018

I forbindelse med utsending av faktura for vassavgift nå i mars, tilbyr vi følgende;

E-postfaktura

Stemmedal Vasslag SA sender regningen til din e-postadresse. Du kan sjekke, lagre og/eller skrive ut regningen. Fakturagrunnlaget ligger som PDF-vedlegg i fakturaen. Send oss di mailadresse på: stemmedal@tussa.com

eFaktura

Stemmedal Vasslag SA tilbyr eFaktura som betalingsmåte. eFaktura innebærer at regningen din blir sendt direkte til din nettbank, og du kan velge å bli varslet på e-post når det skjer. Med mindre du har avtalegiro i kombinasjon med eFaktura, må du logge deg inn i nettbanken og godkjenne regningen før betalingen skjer. Du kan heller ikke se fakturagrunnlaget uten å logge deg på nettbanken. Referanse er ditt kundenummer på sist mottatte faktura (mars 2018)

Avtalegiro

AvtaleGiro er en elektronisk banktjeneste for innkreving av faste betalinger fra privatpersoner til bedrifter. Med AvtaleGiro besørger banken at regningene betales direkte fra betalers konto på forfallsdato. Siden AvtaleGiro kun gjelder for privatpersoner, kan vi dessverre ikke tilby dette for bedrifter.

AvtaleGiro er en tjeneste fra bankene i Norge for automatisk betaling av faste regninger. Du blir alltid varslet i forkant av en betaling, og kan enkelt stoppe en betaling. Med AvtaleGiro besørger banken at regningene dine betales direkte fra konto på forfallsdato. Referanse er ditt kundenummer på sist mottatte faktura (mars 2018)

E-postfaktura kan med fordel kombineres med AvtaleGiro for enklere betaling.