Nyheter

10 jun
Da skal alle ha fått vatnet tilbake. Dersom vatnet inneholder luft eller har unormal smak eller lukt, tapp kaldt vatn på første kran i huset til det blir normalt.
Les mer
27 mai
Klokka 0100 idag 27.mai er lekkasjen reparert og dei fleste har fått igjen vatnet. Fylling av høgde-bassenget er startet. Vi regner nå med at Vassleveransen blir stabil framover.
Les mer
26 mai
Det har oppstått ledningbrudd i Myrvåg og vatnet blir borte fra og med Djupvik/Kjeldsund og innover. Ressurser er i området og skaden blir reparert fortløpende. Vi oppdaterer heimesiden med ujevne mellomrom.
Les mer
25 mai
Pga et uhell under forberedelse av nedsetting av kum sør for krysset i Myrvåg oppstod det ei stor vannlekkasje på hovedledninga. Vatnet vart avstengt et par timer mot Kjeldsund og Hestholmen under utspyling. Vi beklager dette.
Les mer
20 mai
No er bruddet i Djupvika reparert. kl 1440 ble høgdebassenget tilbakekobla til det normale og alle abonnenter får vatn direkte fra vannbehandlingsanlegget. Dersom vatnet ikke er helt reint eller lukter/smaker unormalt, tapp kaldt vann til det er normal...
Les mer